menu
search
wishlist
winkelwagen
winkelwagen keyboard_arrow_down
0
check_circle_outline verzendkosten €4,95
check_circle_outline Snelle levering NL, BE, DE
check_circle_outline 14 dagen zichttermijn
check_circle_outline Veilig betalen met iDeal
Home arrow_forward De zomer komt eraan!

De zomer komt eraan!

Het is bijna 21 juni oftewel eindelijk officieel zomer! De zon is al heerlijk aan het schijnen, de vogels fluiten en iedereen heeft zin om er lekker op uit te gaan. Ik krijg zelf altijd heel erg veel zin om mijn interieur aan te passen aan het seizoen. Ik heb op dit moment namelijk nog erg veel donkere kleuren en sombere meubels in huis staan. Ik zie veel leuke folies in het assortiment staan en ik krijg meteen zin om mijn woonkamer een zomers tintje te geven!

Ik heb een aantal ideeën opgedaan op Pinterest. Gelukkig heb ik op Plakfoliewebshop de plakfolies gevonden die perfect bij deze ideeën passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan folies met bloemetjes erop of folie met een kleurrijke, vrolijke print. Ik heb twee kastjes die ik ga beplakken en ga mijn trap ook onder handen nemen. Ik heb een moodboard gemaakt om voor mezelf duidelijk te krijgen welke sfeer ik wil creëren. Zoals je kunt zien wil ik een zomerse, warme sfeer neerzetten. Je krijgt van dit moodboard meteen zin in de zomer en dat wil ik ook bereiken in mijn interieur. Vooral het combineren van verschillende patronen met mooie warme pasteltinten vind ik prettig om te doen.

 

Wat erg handig is, is dat Plakfoliewebshop ook trapstickers verkoopt. Hiermee neem je de trap binnen no time onder handen! Vooral de Trapstickers mediterrane tegels (6 stroken) spreken mij aan. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan! Heb jij nou ook een meubel gepimpt of heb je een ander creatief idee wat je met ons wilt delen? Wij vinden het erg leuk om foto’s te ontvangen van jouw projecten of ideeën. Mail deze foto’s naar info@plakfoliewebshop.nl en wellicht zie je jouw foto terug op onze website of facebook pagina als inspiratie voor anderen!

  Sophie     26-10-2018 09:45     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

menu icon
Menu
menu icon
Zoeken
menu icon
Wishlist
menu icon
Account
menu icon
Cart
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Hierdoor kunnen wij u de nodige functionaliteiten bieden en tevens uw gebruikservaring verbeteren. Als u onze website bezoekt, gaat u akkoord met de cookieverklaring.